zaterdag 11 augustus 2012

Deel 11 De Pleiadische Lichtstrijders


Het verhaal van Mehdrin: De meesten van ons, de Pleadische Lichtstrijders kwamen zo’n 30.000 jaar geleden op aarde aan. Wij spanden samen met de vloot van Ashtar om de Annunaki aan te vallen. Ashtar was een Sirillische (?) vloot die van meet af aan had meegedaan met de terror tegen de reptielen maar ook tegen andere krachten. Zij, de Ashtar vloot was veel beter uitgerust dan de onze. Maar wij wilden graag helpen, en konden niet langer toezien hoe de ontwikkelingen op aarde verliepen. Vanuit lichtstralen daalden wij op aarde neer (vanuit de vloot naar de aarde) .We hadden ruim van te voren onze “vechttechnieken” geoefend, maar als vreedzaam en vredelievend volk konden wij eigenlijk niet voldoende uithalen. Tenminste wij niet alleen. Later voegden ook de Andromedaanse strijdkrachten zich bij ons en ook nog enkele andere. Het was een lichtstrijd op aarde die niet eerder was vertoond. Na de oorlog in de hemelen, waar wij vrijwel geen deel aan hadden, was het nu werkelijk oorlog op aarde. Een oorlog die de lichtkrachten deden opwellen, en waarbij veel aardse prachtige steden werden vernietigd.  

Wij verloren veel man omdat de Nephilim vloot (een van de Annunaki schepen) een van onze voertuigen in de lucht uitschakelden. De bemanningsleden, die ook bestond uit vrouwen en jong volwassenen kwamen op de aarde neer, en konden, doordat de apparatuur stuk was, en door het geo-magnetisch veld op de aarde, geen contact meer krijgen met hun thuisplaneet, waardoor zij gedwongen werden op de Aarde te verblijven. Zij raakten verspreid over de aarde en sommigen raakten wij zelfs kwijt…

Met behulp van een soort zender hebben we de meesten kunnen terugvinden maar niet iedereen droeg zo’n zender. De meeste van hun zochten een plek om te incarneren, maar andere zielen bleven ronddwalen en kwamen uiteindelijk in andere plekken van het universum terecht, dichterbij de aarde. Na steeds meer incarnaties of door hun gehechtheid aan de aarde verloren zij gaandeweg ons natuurlijk vermogen om zeer lange afstanden af te leggen in het universum.

Zoals het licht altijd zegeviert, kwam uiteindelijk ook aan deze oorlog, die korter duurde dan de “oorlog in de hemelen” relatief snel een einde. De Annunaki die nog verbleven op aarde moesten hun tirannieke waanzin loslaten, en de macht overdragen, waardoor er ook een einde kwam aan de slavernij van de Lemurianen op aarde. Echter, de Pleiadische lichtstrijders, die voldoende getrained waren om te teleporteren, kwamen hierdoor met lege handen thuis aan nadat de strijd met succes was gestreden. Dit was werkelijk een drama, en we besloten om als volk nooit meer deel te nemen aan een dergelijke oorlog. 

Velen onder ons hebben lang gezocht naar de achtergebleven zielen op aarde. Sommigen deden dat door zielendelen van zichzelf naar de aarde te sturen, in de hoop dat de herkenning voldoende zou zijn om weer tot mekaar te komen.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten