zondag 12 augustus 2012

De Gouden Pagina


Extra pagina met toevoeging die buiten het boek omgaat. 
Deze pagina hoort origineel tussen deel 10 en 11


Toevoeging van Hermes:

Zoals gezegd zijn er vele combinaties mogelijk bij de geboorte van een ziel, en de manier waarop dit plaatsvindt. In bepaalde gevallen werden ook zielen geboren uit twee stralen tegelijkertijd, deze zielen hebben twee stralen als hun basis en niet slechts 1. Omdat alle godwezens onderling verschillen is het ook niet perse noodzakelijk om via ascentie terug te keren naar het godwezen van de ziels- oorsprong, sommige zielen keren na de fysieke dood direct terug naar hun godwezen en worden daarin opgenomen, om op andere wijze verder te groeien.

De vorming van de zielen vond ruim voor de komst van zielen op het oude Lemurie plaats. Onder de “Ouden” in het oude Lemurie worden niet alleen de Lemurianen geboren uit de eerste straal verstaan. Er waren in die tijd ook reeds enkele zeer oude zielen op aarde afkomstig van de Engelen, Annunaki, de Pleiaden en de Mens, dit was om groei te bevorderen door de diversiteit.

(deze toevoeging van Hermes is gechanneld door Jorine Taal)


Toevoeging van Mehdrin:

Zoals gezegd waren de Pleiaden in twee fasen geboren. Met name van de oudste Pleiadische zielen waren er enkelen aanwezig op de oude aarde, al dan niet met in hun basis 2 stralen ipv 1. Zoals gezegd kwamen de Pleiaden pas als “ras” in grote getalen op de nieuwe aarde aan, dit waren met name de zielen die geboren waren uit de tweede fase. Sommige Pleiadische zielen zijn nooit ge├»ncarneerd. 

Het Gouden Licht waarover gesproken wordt in deel 10 is van alle tijden. Omdat echter het hele universum evolueert en de god-wezens zelf ook, hebben ook de godwezens de andere stralen, die na de zevende kwamen, zich eigen moeten maken. Hierdoor is het Gouden Licht momenteel van een andere samenstelling dan bijvoorbeeld een aantal eeuwen geleden. Het jaar 2012 is hierbij een unicum omdat er dan ook binnen de godwezens een verplaatsing zal plaatsvinden doordat er dan een extra dimensie er volledig aan zal zijn toegevoegd. Dit proces is al jaren bezig, maar de voltooing hiervan wacht nog op uitvoering.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten