dinsdag 29 mei 2012

Deel 2 De MensenEonen gingen voorbij voordat wij de eerste “mensen” op aarde plantten. Omdat er verschillende volkeren op aarde zijn, ieder afkomstig van een andere straal en ster of planeet, zal ik deze mensen ook wel de mens-mensen noemen. Deze mensen zouden de schepper en de redder zijn van een geheel nieuwe aarde.  Als geheel nieuw “ras” waren zij ontvankelijk vanuit het “niets” ,en in staat zelf alles te leren. Deze mens-mensen waren in onze ogen vrij onwetend, maar onderschat niet de waarde van de komst van de mens op aarde. Ondanks het redelijk primitieve voorkomen en ongereptheid maar ook onbevooroordeeldheid hadden zij juist hierdoor alle mogelijkheden in zich om als “leeg blad” op aarde er daadwerkelijk wat van te maken. Zonder de bemoeienissen van de vroegere “kennis” die uiteindelijk ten tijde van atlantis tot zoveel waanzin en drang tot macht had geleid, en uiteindelijk ook tot de ondergang van atlantis zelf. De mens-mensen waren dus puur en blanco, maar anderzijds toch ook broos en zwak.

Langzaam aan gingen ook zij zich kennis verwerven van de andere sterrenwezens, alhoewel dit zeer langzaam ging, omdat zij heel erg tegen hen op keken. En naarmate de tijd verstreek gingen er ook weer sterrenmensen van de andere stralen incarneren op aarde, op voorwaarde dat zij eerst als mens-mens incarneerden een of meerdere levens, om deze straal en het innerlijk leven van de mens-mensen zich eigen te maken. Zo ontstond er een redelijk sterke basis voor een nieuw begin op aarde, met meer wederzijds begrip en eenheidsgevoel. De mensen-mensen waren werkelijk een geschenk op aarde.  Na verloop van tijd vielen zij echter op zeer geraffineerde wijze ook wel te prooi van andere “rassen” die minder positieve intenties hadden, maar hierover later meer.

De mens-mensen hadden geheel hun eigen zeggenschap. Hun bewustzijn was op een natuurlijke manier laag, maar wel intens verbonden met een van de grootste krachten der aarde, namelijk de Natuur. Met name de aboriginals en andere vroegere natuurvolkeren stammen van deze mens-mensen af. Als geschenk hebben de mens-mensen de Aarde als hun thuis gekregen.

18 april 2012

Geen opmerkingen:

Een reactie posten